Šiandien tendencija tokia, kad kas antras turi specialiųjų poreikių – paprastai tai siejasi su neįgaliaisiais, o šiuo atveju tai liečia mitybą. Taigi perfrazuotas “Take eat easy” – skamba aktualiai.

Vieta – “kišenė” su vos keliais staliukais, taigi labiau skirta “apsiforminti” ir keliauti savo reikalais. Jos meniu – sumuštiniai, sriubos, gaivinantys ir karšti gėrimai – jokios pretenzijos.

Užsisakome vieną dienos sumuštinį – mocarelos su pomidorais, kitą – su vištiena. Į labai protingos kainos 3,5 eur komplektą be dienos sumuštinio įeina ir sriuba – šįkart trinta pastarnoko, taigi imame. Sriuba pateikta popieriniam puodely, taigi patogu išsinešti. Pagardinta rūkyta paprika, kuri dominuoja prieš pastarnoko skonį, bet nebuvo blogai. Aš iš tų senamadžių, kur tiki, kad sriubą valgyti sveika.

Netrukus atkeliavę sumuštiniai atrodo gerai – matosi švieži lapeliai ir išsilydęs sūris. Duona šviesi, kvietinė, saldinta, panaši į brioche ir „Keulės“ bandas. Sako, kad specialiai pagal jų receptą kepa kepykla. Minkšta, puri, valgosi labai skaniai, tik, va, ne itin patogiai. Padažuoti ingredientai taikosi išslysti lauk su kiekvienu kąsniu – iššūkis dar didesnis nei „No Forks“.

Kadangi kitų klientų tuo metu nebuvo, pavalgėm operatyviai. Geru oru galima išsinešti į lauką, kur sustatyti šezlongai – nežinau, kiek ten patogu valgyti, bet čilinti turėtų būti faina.

Žodžiu, take it easy – smagu pavalgyti skaniai ir neįsitempt.

Save

Save

Save

Save

Save

Save